Cabinet de psihanaliză
Cheia tuturor problemelor tale e în tine - învață să te cunoști!

 

Problemele tratabile prin psihanaliză

Aplicăm psihanaliza la probleme din cele mai diverse. Oferim mai jos o listă care nu este însă completă.

- Depresie, fobie, angoasă, agorafobie, ipohondrie, obsesii, idei obsesive etc.

- Probleme de cuplu, profesionale, de dinamică sexuală - impotență relativă, frigiditate, teamă de celălalt sex.

    ATENȚIE! Probleme de natură sexuală nu includ deficiențele organice și inhibițiile datorate intoxicației cu alcool, tutun, droguri.

- O largă arie de sentimente confuze sau insuficient elaborate, ca de pildă,, sentimentul inutilității, ineficiențele de tot felul (examene, familie, profesie, viață), sentimentele legate de lipsa sensului vieții, de un destin care se repetă în mod negativ, de ghinion și eșec.

Psihanaliza oferă metode originale și eficace pentru explorarea vieții psihice inconștiente, din care cităm interpretarea viselor.

Psihanaliza mai poate aduce unele soluții la afecțiuni psiho-somatice ca de pildă insuficiență respiratorie, senzația de greață, alergii, tahicardie, palpitații, anxietate cu sau fără motiv, colon iritabil etc.

Psihanaliza nu tratează afecțiuni psihice majore de competența psihiatriei: schizofrenia, paranoia, psihoza maniaco-depresivă, autismul etc.

--

NOTĂ: Este indicat, înainte de programarea la cabinet, să se precizeze în detaliu problemele solicitantul. În acest sens, se va completa formularul de la pagina Programări (dacă programarea se face online).

 

^ Sus


© Copyright AROPA, 2009-2014. Toate drepturile rezervate.