Cabinet de psihanaliză
Cheia tuturor problemelor tale e în tine - învață să te cunoști!

 

De ce noi?

Din mai mult motive pe care le înșirăm mai jos:

Noi nu amestecăm lucrurile.
Noi ne ocupăm exclusiv de psihanaliză! Serviciile noastre nu amestecă psihanaliza cu alte metode. De ce? Pentru că psihanaliza este o metodă în sine, nu o anexă la alte metode; iar experiența dobîndită de practica psihanalitică de-a lungul timpului este suficientă pentru a oferi o imagine completă a psihicului uman.

Onestitate.
Nu avem soluții prefabricate la problemele tale - soluțiile se nasc în timpul curei și provin din elaboarearea conștientă a conținuturilor minții inconștiente. La această elaboare participi în primul rînd tu.

Experiență și profesionalism
Experiența și profesionalismul trebuie să conclucreze întotdeauna dacă dorim rezultate palpabile și durabile în lucrul cu mintea. Cabinetul nostru este condus de Jean Chiriac, președintele AROPA. Cîteva informații minime îl recomandă ca profesionist:

  - Psihanalist cu pregătire umanistă solidă - deci nu inginerie, ci artă, cultură, religie, filozofie, orientalism, gnosticism etc;
  - Publicist - redactor-șef al revistei de psihanaliză OMEN, singura de acest gen din România, apărută încă din anul 1991!
  - Autor al zeci de articole de psihanaliză clinică și aplicată, publicate în revistă sau pe site-ul nostru de psihanaliză;
  - A scris, tradus și comentat mai multe cărți de gen, ca de pildă: Psihanaliza fenomenelor oculte, Analiza viselor, Psihanaliza fenomenelor religoase. Autor al primului volum al Inițierii în psihanaliză.
  - De asemenea, autor al primelor cursuri online care abordează psihanaliza și analiza viselor, cursuri absolut unice pe Internet, la noi și în lume.
  - Activitate practică susținută timp de peste 20 de ani.

 

- Detalii despre AROPA găsești la adresa - http://aropa.freudfile.org/info.html

- Detalii despre publicațiile noastre găsești la librăria AROPA - http://aropa.freudfile.org/librarie.html

Analiza vislor
Analiza viselor - tradusă și comentată de Jean Chiriac, o carte de referință pentru cei care studiază în profunzime acest domeniu

revista OMEN
Revista de psihanaliză OMEN - singura publicație de profil din România, apare din anul 1991!


© Copyright AROPA, 2009-2014. Toate drepturile rezervate.